keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pientä edistymistä taas, ja vähän julkisuuttakin

Hitaasti tää projekti etenee taas, ei vaan meinaa tulla kikkareita maahan ja sit pitää paikkailla pieniä "sinnepäin menneitä" juttuja.

Ensin vetelin etupään jarrulinjat valmiiks, tai siis sen puolen mihin oli melkein kaikki osat jo olemassa. Toinen puoli odottaa Motorcyckle Storehousen tilauksen maahan saapumista. Mitenhän ehtii ennen MP15 messuja jossa mopon pitäis olla näytillä...
Aika siro toi on, uus kiinnike pitää tehdä valolle

Herraisä ku se kiiltää!

Yks klipsu tarttee lisää tohon letkulle. Tulis vaan maahan...
Seuraavaks oli sit ihan pakko hyökätä sissybarin kimppuun. Rakentelin sen aikoinaan silleen, että oli vaan runko ja takalokari toisiinsa naitettuna. Sit kun pistin pyörät alle ja kilpitelineen takavaloineen paikoilleen niin paljastui että koko kikkare oli iloisesti oikealle kallellaan!

Eikun laikka laulamaan ja hitsipilli suhisemaan ja kyl se siitä oikes kun antoi riittävästi lämpöä. Eikä toi 5 cm matalampi nyt lopulta niin pahjalta näytäkään...
Vielä vähän sipistelyä
Tänään menikin aika sit kaverin uutta projektia tallille raahatessa, etupyörää irroitellessa (sekun ei pidä ilmoja sisällään ja ens viikolla pitäis pitää) sekä mummoraudan kiinnityksen viimeistelyssä.

Niin, ja Yle teki pienen jutun projektista, jöytyy täältä:
http://yle.fi/uutiset/moottoripyoran_rakentaja_ei_passaa_pussata_liian_kovasti_ettei_se_rupea_ruostumaan/7750986

Jatkunee huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti