maanantai 26. tammikuuta 2015

Messukunnossa

Tänään sipisteltiin paikat siihen kuntoon, että ylihuomenna voidaan läjä rahdata messukeskukseen MP15 messuja varten rahvaan ihmeteltäväks. Valmishan se ei siis missään nimessä ole ja osia puuttuu vaikka kuinka mutta kyllä tosta jo jonkunlaisen kuvan saa mitä on tulossa.

Ensin vetelin piuhat about sinne minne ne tulee sitten lopullisessa vehkeessä olemaan. Siis perus valopiuhat. Kaikki sytytykseen ja lataukseen liittyvät jutut on vielä paketissa/tehtaalkla/romulaatikoissa odottamassa puhdistusta ja vankkaa iventointia.
Yks piuha lisää tohon hässäkkään, nyt pitäis olla kaikki

Lamppua oli pakko laskea puoli cm että näyttäis kohdalleen

Karua tilapäissähköä
Ne valot ja virtalukonhan mä viritteliun ihan vaan siksi, että olis messuilla jotain näytettävää ja keskustelun aihetta. Ja halusin katsoo valokuviot kohdalleen...

Seuraavaksi tankki paikalleen. Kiinnikkeitä tarttee näemmä vähän työstää, on kannu sen verran elänyt tässä projektin edistyessä...
Aika hyvin jää rojut piiloon tonne alle
Ja sitten valotesti, oli hyvät
Näkyy hyvin

Näkee hyvin!
Oli ihan pakko ottaa häksätin pois pukeilta ja tuuppailla sitä pitkin tallia! Oli niiiiiiiiiiin makee fiilinki! Laitoin valojakin pois ja katselin valoja pimeessä. Näkyy ja näkee ihan asiallisesti!
Kaunista

On se aika matala!

Laitoin sen tohon ettei sille tuu yksinäistä!
Saattaa olla että vasta messujen jälkeen palataan pajalle. Mutta saa sinne messuille tulla moikkaamaan ja ihan livenä tota häksätintä väijymään. Löydymme SMOTOn osastolta 6g76 käytännössä koko messuviikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti