torstai 8. tammikuuta 2015

Kiuas paikallaan, ja vähän muutakin

Tänään ihan ekaks piti punnertaa öljytankki ja takalokari paikoilleen että sai vähän sitä stuukkia mallailtua. Meni helpommin kun oli toi takarengas paikoillaan. Viimeeks tuntui että kädet looppuu kesken kun yritti niitä ihan vaan tossa rungon päällä sovitella. Ne kun tulee siis samoilla pulteilla kiinni runkoon...

Siinä ne lepää

Takarengasta kun siirtää taaksepäin niin stuukki paranee

Sissyn alakiinnike, vaatii säätöä...
Seuraavaks sitten otettiinkin riuska ote malmikasasta ja alettiin punnertaa! Vaikka siinä rungossa on nyt enemmän tilaa kuin alkuperäisessä niin saa sen murkulan sinne aika tarkkaan sijoittaa... Ja pultit kiinni, sillai heftiin vaan, kohtahan tää taas puretaan!
Runsaasti malmia tallin lattialla

Sinne se lumpsahti

Tossa ku istui niin vaihdekeppi pisti veikeesti pakaraan...
Sitten alkoi reippaampi enskavedon mallailu. Eihän se remeli siihen meinannu mitenkään istua alkuun. Kauheeta punnerrusta ja lopulta piti nöyrtyä ja löystyttää laatikon kiinnityspultit että sai sitä maksimaalisesti eteenpäin.

Lopullisessa kasauksessa varmaan tarttee sit miettiä miten sen saa fiksusti linjaan ja sopivan tiukalle, ne alemmat pultit on tooooooooodella ikävässä paikassa sekä rystysiä että lenkkiavaimia ajatellen, hylsyjä ei kannata edes yrittää...
On se söpö tolleen sävy-sävyyn...
Ja kun nyt oli tunnetila ja vauhti päällä niin sovitettiin sit seuraavaks se Sössönsöön mehumaijakin paikoilleen. Siihenhän se istui.
Pitäis kai toi putsari kiillottaa...
Seuraava vaihe jäikin sitten tänään viimeiseksi, muttei suinkaan tuskattomimmaksi. Sovittelin putkia paikoilleen...

Näähän on siis jotkut vanhat dragpipet jotka vaan väänneltiin paikoilleen. Niillä varmaan mennään toi eka kesä ja sit katsotaan millaiset siihen lopullisesti tulee, ellei nää nyt sit ala miellyttää silmää jossain vaiheessa.

Takapytyn pinnapultti on aika löysä, katsotaan miten alkaa vatkausta kestää. Takakiinnikkeet on vielä vähän vaiheessa. Etupytty istuu niihin oikein mallikkaasti mutta takapytyn putken kiinnikettä saa kyllä vielä työstää aika asenteella. Nyt se on vaan heftissä.
Alkaa jo kohta mopolta näyttää
Jatkaisko sit huomenna uusilla kujeilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti