sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Virallinen ulkoiluttaminen tapahtunut!

Tänään aamulla pakkasin vermeen pakuun ja suunnistin Hietsuun Helsinki Bike Showhun. Senverran paljon oli porukat kyselleet että miksi ei oo näkyvissä missään ja koskaan toi mopo.

Niinettä vein näytteille.

Helsinki Bike Show on ns "drive in" tapahtuma ja oletus on se, että pyörät ajetaan ainakin portista sisään... Kauheella punnerruksella ja parin Alien Mc:n vesselin avustuksella pyörä saatiin pois pakusta ja eikun potkimaan tulille.

Hyvinhän se lähti, alkaa kai olemaan kohta säädöt kohdallaan! Ja kun se nyt kerran iloisesti papatti niin pakkohan se oli vetää pari kertaa rantabulevardi päästä päähän ennen kuin portista sisään karautti lailla villin myrskytuulen (ok, siirtolupa rajaa vähän tota ajoaluetta...). Rintakarvat röyhyy ja on niin miähekäs olo.

Päivä meni mukavasti tuttuja jututtaen ja suu vaahdossa pyörästä kertoen. Pyttyä ei tullut mutta ei sitä oikeesti tultu edes hakemaan. Ensi vuosi on sitten jo toinen juttu.
Palo käsivarret, oli komee päivä

Toi projektitaulu auttoi, ei ihan suu kuivinu selityksistä
Lopputuyhteenvetona vois sanoo, että käsivarret ja otsa paloi auringossa, kytkin tarvii vielä harjoitusta mutta kaasari alkaa olemaan melkein säädöissään ja kivaa oli! Jos ensi viikolla niihin jarrutesteihin sit koittais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti