tiistai 30. kesäkuuta 2015

On thö roud!

Eilinen päivä meni piutkän kaavan mukaan. Kun nyt kerran ne jarrutestit ja käsittelyt on läpäisty niin nyt olis kaikki kilkkeet ja nikaleet muutoskatsastusta vaille valmiit. Vai onko?

Teemu tarvitsi viralliset kuvat häksättimestä virallisiin papereihin mutta unohtipa kuvata sen testien yhteydessä joten mähän ne sit otin...
Yleiskuva vasen

Yleiskuva oikea

Toinen puoli etujarruista puristajineen

Takajarru
Noi kun liittä kuponkiin on hyvä konttorille mennä. Olihan siinä sitten kaikkee muuta pientä. Niinku nyt katsastusvarusteeksi luettava äänimerkinantolaite. Eihän mulla sellasta tossa ollu. JOs joku ei kuule ja huomio tota niin kyl musta ääntä lähtee enbemmän ku jostain helvatan sorsapillistä! Katsastussetä kuitenkin sen vaatii joten tollanen kaunistus siihen tuli. Saas nähdä kuin pitkään se pysyy ennenku tärinä sen ravistaa tielle...
Jestas että on ruma...
Etuvalo on kanssa varmaan sellanen jonka setä konttorilla suikkalakissaan vaatii. Siis sellainen jossa on ihan sekä pitkät että puolikkaat. Siis molemmat. Se kaunis pieni ja tehokas 1000 lumenia antava ledituikku sai siis väistyä massiivisen 350 lumenia antavan mutta katsastussedän hyväksymän tieltä. Samalla sai vetää sen koko johdotuksen ihan uusiks ja lisätä kokonaisuuteen vielä valonvaihtimenkin. Sen sain kyl kivasti piilotettua puolan päälle josta se ei paljoo silmään pistä mutta hyvin siihen pääsee käsiksi.
Itse askartelin karun kiinnikkeen

Piuhat piiloon ja sukkaa päälle

Tollanen siitä nyt sit tuli
Samalla heitin sitten paikalleen Apen työstämät ohjauksen rajoituspalikat. Alkuperäisethän oli kyl pienet ja söpöt ja melkein millin ne otti alumiinilla vastaan ettei ohjaus käänny liikaa. Apen työstämät on kans pienet ja söpöt mutta ne antaa oikein 7 mm materiaalia. Luotan jotenkin enemmän niihin. Kunnon kuvaa en saanu ku irrallaan olevista palikoista.
Vasemmalla alkuperäinen, viritetty oikeella

Onhan tossa nyt påaljon enemmän mihin nojata
Tänään sitten oli ihan pakko käydä testaamassa laitteen toimivuutta noin 120 km:n verran eri maastoissa: oli motaria, kaupunkiliikennettä ja Bodomin järven kauniita rantateitä.

Suutinjumppa jatkuu kunhan päästään takaisin tuolta pohjoiseen suuntautuvalta parin viikon lomakeikalta. Ei ihan suosiolla ota täysiä kierroksia mutta välialue alkais toimia jo.

Kytkimeen alkoi tottua yllättävän nopeasti ja sen kanssa jopa kaupunkiolosuhteet meni iltapäivästä jo oikein mallikkaasti. Eikä mun havaintojen mukaan mitään oleellisia pyörän toimintaan vaikuttavia osiakaan tippunut tien päälle!

Jani sattui näkemään mut tiellä ja otti pari kuvaa auton ikkuvasta. En tiedä välittyykö totaalinen riemu noista mitenkään...

Loman jälkeen sit konttorille. Kaiken pitäis olla valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti