torstai 25. kesäkuuta 2015

Harjoitusta, jarrutestejä ja putkenvääntöä

Viime viikolla sitten koitettiin jarru- ja käsittelytestejä. Olin pari iltaa ajellut ympyrää tallin luona ja harjoityellut vähän noita hallintalaitteita ja siinä samalla kokeillut niitä jarruja, etenkin sitä etusellaista kun se on se kun jännittää. Takajarrua ei oikeinj saa nyt toimimaan kun se kylpi siinä öljyssä ja sehän melkein oli sit siinä.

Testipaikalla Teemu suoritti käsittelykloetta sen jälkjeen kun se oli nähnyt mun ajavan ne läpi. Hyvä tuo on käsitellä mutta väistötestissä oli vähän huomauttamista kun noi pakoputket tulee niin alas ja oikealle että sille puolelle on kanttausvarat aika pienet...
Teemua jännittää mutta hyvin se meni
Jarruttestithän sit meni niinku meni, koitetaan uudestaan kun ehdin putsaamaan takajarrun.

Jonka sitten seuraavana päivänä teinkin ja taas pelittää. Vaati kylläkin kolmen tunnin liotuksen Bräckleenissä jarrupaloille ja levylle... Etujarrukin alkaa pitämään koko ajan paremmin, ilmeisesti se käyttö alkaa vaikuttaa ja paikat notkistua.

Se putkiongelma on vielä jäljellä. Olishan se kiva kun sillä vois kanttaa ihan normaalisti myös oikealle puolelle. Varsinaisesti noi putket tohon taiteltiin vaan että jotain olis, mutta nyt asialle pitää tehdä jotain nopeutetussa aikataulussa.

Eli tänään tallilla putket irti ja putkenpätkiä ja kaikkee sellaista kovasti pajan lattialle.
Tästä lähtee!
Sitten saha soimaan ja Tig laulamaan, vai viserrykseksköhän sitä on parempi kutsua. Jälkihän on aina välillä karua kun varsinainen luokkahitsari ei ole kysymyksessä mutta kyllä siitä putkenpätkä syntyi. Etupytystä aloitin kun se on se kriittisempi sen kanttauksen suhteen.
Tollanen siitä tulee

Aika söpösti se maastoutuu
Malli on siis valmis, nyt enää pientä sipistelyä että saadaan se söpösti istumaan ja näyttämään vähän siistimmältä.

Takapyttyyn kokeilin ensin tollaista versiota joka menee kicksin yläpuolelta ja hylkäsin sen vähä ikävänä. Parempi tulee kun katkaisee nykyisen takapytyn putken alakiinnikkeen läjkeen ja pinnoittaa kunnolla.
Tollasta katselin

Tää vaan miellytti enemmän silmää, siis mun...
Eikun askartelemaan. Jos vaikka sais jarrutestit viikonloppuna hoidettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti