lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappua voi viettää myös jarruja ja sähköjä tehden

Vankkaa askartelua taas parikin päivää. Eilen aloitin jalkakontrollien asennuksen. Melkein koko päivä siinä turatessa menikin kun muutamaan kertaan kunpikin piti aina välillä käyttää irti että istui sovitteet kohdalleen. Ja tais siinä olla jotain muutakin pientä ohjelmaa.

Kuvistakin tuli aika tuhruisia...
Tätä puolta sit säädettiin aika tunteella

Vähä niinku tätäkin...
Tänään kävin heti aamusta kantamassa Hot Bikeen repullisen rahaa ja sain vastineeksi vihdoin kaiken sen mitä enää pyörästä puuttui! Eli nyt pitäisi kaiken olla vaan suoraviivaista rakentamista ja säätämistä.

Hommasin yhden bling-bling-osankin pyörään. Oikea puoli takapyörästä näytti vähän orvolle kun siellä ei ollut mitään muuta kuin alkuperäinen pyörän napa. Vetoratashan kun toimii samalla myös jarrulevynä. Hommasin siihen sitten spinnerin niin ei ole ihan niin karun näköinen...
On se vaan niin kiiltävä
Sytytystulpan johdotkin sain paikoilleen. Nää on vähän turhan pitkät mut lyhentelen sit joskus. Mennään nyt aluyks näillä. Onneks ne on mustat niin tulee vähän väriä kokonaisuuteen.
Hyvin mätsää
Seuraavaks vetelin sit jarruletkut kaikki kohdilleen. Etupää alkaa olemaan jo valmis nesteytykseen mutta takapäässä tarttee vielä vähän miettiä linjojen kulkua ettei tuu karun näköistä jälkeä. Suurin ongelma taitaa olla se jarruvalokatkaisija kun sen paikka on vähän vielä hakusessa...
Vähän etätarkka mut valmis olis

Vaihdoin syöttöletkun lyhyempään, söpömpi
Seuraavaksi sitten sähköjen kimppuun. Etuvalonhan olin jo tehnyt harjoitusmielessä jo ennen messuha mutta nyt aloin vetämään kokonaisuutta ja ihan sillai ettei tarttis sit heti uudelleen availla. Kaikki liitokset tinaamalla tietenkin ja riittävästi kutistesukkaa joka paikkaan.

Takapää onnistui melkoisen kivasti ja samoin sytkän johdot, ne on sillai loogisia vetää, samoin laturilta tuleva letku. Koitan vaan saada siistiä jälkeä aikaan ettei näytä kauheelta rytöläjältä satulan alla kun on valmista.
Takavalolta siististi

Etuvalolta siististi

Sytkältä puolalle ei niin siististi

Toi tarttee vielä vähä sistiä
Jos vaikka huomenna sais sähvöt valmiiks niin vois keskittyä korkeampiin arvoihin ens viikolla, vaikka niinku nesteytykseen, jarrujen ja muiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti