perjantai 8. toukokuuta 2015

Tuskaista aikaa jarrujen kanssa

Eilinen lomapäivähän meni siten varsin pitkälle jarrujen kanssa telmutessa ja Jyrin renkaanvaihtoon lähtöä ihmetellessä.
Michelin vie michelinejä...
Jarruihin tuli senverran tolkkua että takajarru alkoi toimia ninkuin pitääkin mutta etupää pysyi kaikista erilaisista yrityksistä huolimatta varsin tunnottomana ja tehottomana. Letkuja oiottiin, liitoksia tiukattiin, kahvaa punpattiin ja vastapalloon ilmausreiästäkin koetettiin laittaa kamaa ja painetta.

Ei varsinaista vaikutusta.

Tänään sitten vanha guru Virran JUkka ehdotti että purkaa koko tsydeemin pois paikoiltaan ja roikottaa sitä riittävän pitkään suorana niin että ei ole letkussa yhtään potentiaalista  kuplan paikkaa ja samalla pikkuisen nykyttää kahvasta niin jos vaikka ja niin.

Vitrittelinpä sitten tallin seinälle eksoottisen tilataideteoksen joka on noin 2 m pitkä ja heiluu ilmavirrassa hitaasti.
Himmelin yläosa..

ja alaosa ilmausjakkaran kanssa
Nykyttämällä sieltä tuli tunnin aikana varsin iloisesti ilmaa. Jätin roikkumaan yöks, jos vaikka aamulla olis asennuskunnossa. Ainakin tunnin nykytyksen jälkeen alkoi vivussa olla jo melko hyvin tuntumaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti