tiistai 28. huhtikuuta 2015

Lopullinen (toivottavasti) kokoaminen alkaa

Nyt se hetki sitten koitti. Viimeiset osat ovat maalauksessa pajalla ja kaikki muu on tallilla muutamia puuttuvia kikkareita lukuunottamatta.

Tulkoon kokous!

Pitkälle nostopöydälle ja sen välittömään läheisyyteen alkoi kasautua kakkea sellaista mistä pitäisi viikossa chopper saada aikaan.
Ensin runko pöydälle

Sitten kamat hollille
Seuraavaksi alkoi se perusjuttujen kiinni pulttaaminen. Melkoisen ripeästi homma sujui kun on tullut jo harjoiteltua ja kaikki palikat, pultit ja mutterit on hollilla ja oikeilla paikoillaan.

Keula paikoilleen, tällä kertaa myös laakerivaseliinit

Ylä T-kappalekin sovitettiin
 Ja ihan kauhee punnerrus! Kone tonteille. Siinä ei toinen voi auttaa juurikaan kun kannustamalla ja se malmikasa painaa kuuskyt kiloo!
Piuska ote malmikasasta

Ja hiioppia, keskittynyt ja puuskuttava ilme

Kone paikoilleen
Tällä kertaa kun on oikeasti meininki laittaa pyörä tikkiinsä laiteettiin myös me muutamat osat paikoilleen mitkä esikasauksessa jätettiin vielä tallin nurkkaan odottamaan. Niinkuin tuo jännitteensäädin. Ehdin tekemään sille ihan kiinnitystelineenkin...
Kivasti se siihen istuu
Sopiva rako tuossa että saa piuhat piiloon
Seuraavaksi iskettiin öljynsuodattimen jalka ja vaihdelaatikko paikoilleen. Ja tukilkaakerilaatikko jonka sovitteet vihdoin saatiin paikkakunnalle ja iha oikeeseen väriinkin.
Siinä lepää!
Ja seuraavaksi kaasari tontilleen
Ja koneen yläkiinnike puolan kanssa.
Alkaa jo näyttää pyörältä mutta varmaan tarttee jatkaa huomenna.
Voittajan on helppo hymyillä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti