tiistai 21. huhtikuuta 2015

Alkaa edistyä tuo maalaus

En ehkä purekaan ranteita auki, ainakaan molempia. Hain Dremeliin pikkulaikkoja ja muutaman tunnin hinkkasin runkoa niillä. Pääsääntöisesti taisi maali lähteä pois. Muutamia pieniä laikkuja jäi oikein hankaliin paikkoihin.
Hidasta toi kyl on...
Ja sitten koitti onni ja autuus, runko oli about puhdas vanhasta maalista! Pesin sen Bräckleanilla oikein hyvin ja aloin valmistella pulverointia varten. Eli teline alle, pultinreiät ja kaikki muut minne maalia ei saa päästä tukkoon ja jonkunlainen ripustussysteemi kehiin.
Kohtuu hjuva

Myös tästä kulmasta

Kivasti killuu!
Ripustus oli melkein pakko rakentaa että sai maalaussysteemit älylliselle tasolle tappamatta selkää. Olisin mä ottanu kuvia itse pulverointitapahtumastakin mutta kun GoPro ei oikein kunnolla käynnistyny. Seuraavalla kerralla sitten.

Riittoisaa kamaa toi pulverimaali, oon tervannu sillä jo aika valtaisan osan pyörän eri osia ja vielä ei ole tarvinnut koskeakaan siihen varsinaiseen maalipurkkiin. Tähän asti on pärjätty ihan hankintamuosikassin pohjalta kaivetulla kamalla. Ja sillä mentiin muuten tänäänkin. Eli mulla on vielä kilo sitä kamaa varastossa. Pitäiskö tehdä toinenkin chopperi ;)
Pulveri päällä ja uunia kohti

Tonne se pitäis saada survottua koskematta pulvereihin

Mitoitus kohdallaan
Ja seuraavaksi kansi kiinni ja infra päälle. Pari tuntia paistoin pullaa ja askartelin siinä samalla kaikkee muuta, niinku puhaltelin ja värjäsin pakoputket valmiiksi reippaalla kuumankestoalumiinilla.
Tää etumainen on vielä vaiheessa
Parin tunnin paiston jälkeen vilkaisin rakosesta uuniin ja näytti olevan suurinpiirtein valmista. Huomennahan se selviää kun palikat on jäähtyneet ja ne ottaa ulos. Veikkaan että muutamaan paikkaan joutuu paistamaan lisää pulveria, se vanha maali näes...
2,5 kiloinen infra tuottaa hassusti lämpöä

Tosta on kiva kurkistella
Huomenna varmaan jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti