keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kun se otta koville niin se ottaa!

Ja tänään ei ollut kysymys Sohvista vaan risukeulaisesta ajopyörästä! Menin tallille Sohvin kaasaria purkamaan ultraäänipesuri kainalossa ja havahduin ovella varsin tymäkkään bensan tuoksuun!

Risukeulahan oli valutellu kaasarin kautta about tankin tyhjäks tallin lattialle! Tarkempi tarkastelu osoitti, että maanantaina vaihdettu (ongelmien kanssa) kaasuvaijeri jostain syystä pitää luistia vähän auki ja liri liri. Äkkiä tankki tyhjäksi kanistereihin ja purkamaan Keihinin mehumaijaa...

Jo tankkia tyhjentäessä huomasin, että ei se hana kauheesti toiminut. Bensaa virtasi kaikissa asennoissa about samalla tavalla. On se mulle ennenkin tapahtunut mutta yleensä kaasari on pitänyt tavaran sisällään ja lähinnä ongelmana on ollut että pitää aina laske kilometrit kun varatankkiin ei voi kauheesti luottaa.

Kaasari irti ja paloiksi pöydälle. Ensimmäinen havainto oli se, että alipaineluistin kumit olivat ihan entisiä, kauppaan huomenna varmaan. Ja kauheen paskanen se oli kaikkialta! Ultraäänipesuri tulille ja palikat pesuun. Tunnin kuluttua nesteiden vaihto ja uusi sessio.

Taidan jatkaa projektia huomenna, jos silloin vaikka ehtis jo Sohvinkin kaasariin käsiks...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti